De geschikte kleur voor jouw auto!

Je bent tevreden over je auto. Alleen niet over de kleur. Omdat je tevreden bent over de auto, wil je niet veel geld investeren in een compleet nieuwe auto. Maar wat dan? Een goede, betaalbare en eenvoudige optie is om een rubber dip aan te brengen op je auto. Een rubber dip is te verkrijgen in allerlei kleuren en patronen. Hoe een rubber dip werkt, wat de mogelijkheden zijn en wat ook vooral de voordelen zijn lees je in deze blog!

Hoe werkt rubber dip?

Rubber dip is een vloeibare substantie die je makkelijk kunt aanbrengen op de laklaag van je auto. Je kiest een kleur naar keuze, brengt deze zorgvuldig aan op je auto of een deel van je auto en laat de dip geduldig opdrogen en hechten aan de auto. Je auto heeft een compleet nieuwe look zonder dat je een grote investering hebt gedaan. 

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. De vloeibaar dip is in oneidig veel kleur verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast is het ook mogelijk om een specifiek patroon aan te brengen op de auto. Wanneer je dit wilt, dan is het verstandig om de dip aan te laten brengen door een specialist. Als je alleen een nieuwe kleur aan wilt brengen kun je dit gemakkelijk zelf doen aan de hand van de bijgeleverde instructies.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van de vloeibare rubbere dip is het je het geheel zelf aan kunt brengen op je auto. Met de bijgeleverde instructies is dit makkelijk te doen. Daarnaast is het ook een goedkoop alternatief van wrappen of spuiten. Wrappen of spuiten moet je vaak laten doen en het is dan ook lastig zelf te verwijderen. De rubber dip is daarentegen gemakkelijk zelf te verwijderen. Het laatste grote voordeel is dat de rubber dip ook verkrijgbaar is in sprays. Hierdoor kun je in plaats van de dip smerend aanbrengen, het rubber spuiten op de auto. Hierdoor is het risico kleiner dat er luchtbellen tussen de auto en de dip ontstaan en zal de dip egaler op de auto aangebracht worden.